Felnőtt csoportok foglalkozásai

Továbbra is várjuk az érdeklődőket a Zákányszéki Művelődési Házba az EFOP-3.7.3-16-2017-00203 kódszámú pályázat keretében működő csoportjaink novemberi foglalkozásaira:
– 2018.november 22. – 18 óra
– A Gazdakör novemberben Négyökrűné Juhász Mária növényorvos vezetésével újra indul. A résztvevők gyarapíthatják mezőgazdasági ismereteiket, kamatoztathatják tudásukat a gazdálkodás terén.


– 2018. december 1. – 10 óra
– Kreatív kézműves szakkör tagjai a lakás díszítésével kapcsolatos egyszerű dekorációk készítésével ismerkedhetnek Czékus Kitti vezetésével. A foglalkozásokon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Minden foglalkozáshoz biztosítjuk az alapanyagot.


– 2018. november 20. – 16 óra
– Kreatív hobbivarró szakkörön szakmai vezetéssel további tanulási lehetőség nyílik a háztartási varrógépek használata terén: lehetőség van a ruhatár megújítására, egyszerű használati tárgyak varrására.


– 2018. november 22. – 18 óra
– Női kör (nőegylet) összejövetelei az adventi készülődés jegyében telnek. Várjuk azokat az asszonyokat akik egy aktív közösség tagjaként támogatásukkal, munkájukkal hozzájárulnak a csoport tevékenységéhez. A foglalkozáson az adventi gyertyagyújtásra zenés, verses összeállítást tanulnak a résztvevők.

– 2018.november 20. – 18 óra
– Az ének és zeneművészeti csoport (parasztkórus) heti rendszerességgel tart próbákat (minden kedden 6 órától a Művelődési Házban), várjuk a népzene iránt érdeklődőket.

Leave a Comment