A Zákányszéki Művelődési Ház és Könyvtár tájékoztatója az intézmény működésével kapcsolatban

A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a Zákányszéki Művelődési Ház és Könyvtár intézmény működésével kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatom a lakosságot:

  • Az intézmény az eddig megszokott munkarend és nyitva tartási idő szerint működik mindaddig, míg a fenntartó ettől eltérő döntést nem hoz.
  • Kérjük a lakosságot, hogy ügyeik intézésénél elsősorban az online formákat ill. a telefont részesítsék előnyben az alábbiak szerint:

Teleház: 60/590-010, 06-30/830-1641

muvelodesihaz@zakanyszek.hu – Telefon: 62/590-080 – 30/606-4991

konyvtar@zakanyszek.hu – Telefon: 62/290-403

  • Az ovis foglalkozások (népi játék, kézműves szakkör, gyerektánc) az óvoda zárva tartásának időtartama alatt elmaradnak!
  • A művelődési ház egyéb programjainak megtartásáról az intézmény honlapján ill. közösségi oldalán adunk tájékoztatást, vagy telefonon érdeklődhetnek a fenti elérhetőségeken!
  • A falugazdász ügyfélfogadás menetrendjében nincs változás, viszont időpontot kell kérni a 06-70/903-6389 telefonszámon.
  • Kérjük Önöket, hogy a személyes ügyintézés formáját csak indokolt esetben vegyék igénybe!

Megértésüket köszönjük!

Zákányszék, 2020. március 15.

                                                                                                                             Zombori Istvánné sk.                                                                                                                            intézményvezető